4 juli 2023

Welke thuiswonende kwetsbare ouderen behandelt specialist ouderengeneeskunde nu en in de toekomst?

Welke thuiswonende kwetsbare ouderen behandelt specialist ouderengeneeskunde nu en in de toekomst?

Mijn naam is Kathryn Welford, op dit moment 3e jaars aios ouderengeneeskunde binnen de VOSON. In het kader van mijn opleiding loop ik op dit moment een beleidsstage bij Verenso. Binnen mijn stage richt ik mij op de rol van de specialist ouderengeneeskunde bij thuiswonende kwetsbare ouderen in de eerste lijn.

In het kader van mijn stage heb ik een enquête opgesteld die zich richt op de definiëring van de groep thuiswonende kwetsbare ouderen nu en de verandering hiervan in de toekomst.

Het gaat specifiek om de groep ouderen die nog thuis woont, niet om de groep ouderen die in kleinschalige woonvormen verblijft. Ik hoor graag hoe jullie hier als specialist ouderengeneeskunde naar kijken en zou jullie om die reden graag een aantal vragen voor willen leggen. De resultaten van deze enquête zal ik uiteindelijk verwerken in een factsheet.   

Jullie zouden mij heel erg helpen door deze enquête in te vullen. Het invullen ervan duurt ongeveer 10 minuten en kan t/m 19 juli 2023. Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Meer informatie: Kathryn Welford

 

Naar nieuwsoverzicht