Actueel

Vacaturebank

In de vacaturebank vindt u vacatures van instellingen, die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde. Verenso draagt geen verantwoording over de inhoud of redactie van de aangeboden vacatures. De vacatures worden in pdf gepubliceerd en gerangschikt op volgorde van plaatsingsdatum (meest recente bovenaan).

Instellingen die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde betalen € 200,- (inclusief BTW) voor het plaatsen van een vacature op deze website. Dit voor de duur van een maand. Wilt u een vacature plaatsen op deze website? Mail dan uw vacaturetekst (in pdf-format) naar jheidstra@verenso.nl.

Vacatures van instellingen op zoek naar:

  1. 07-11-2017 | Zorgverlening Het Baken zoekt voor het Behandel- en Adviescentrum te Elburg een ANIOS/basisarts met belangstelling voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.
  2. 31-10-2017 | Norschoten regio Barneveld heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde (32-36 uur per week). Klik hier voor de volledige vacaturetekst.
  3. 10-10-2017 | Woonzorggroep Samen te Schagen is op zoek naar meerdere specialisten ouderengeneeskunde. Klik hier voor de volledige vacaturetekst. 

Deel dit artikel