Actueel

Vacaturebank

In de vacaturebank vindt u vacatures van instellingen, die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde. Verenso draagt geen verantwoording over de inhoud of redactie van de aangeboden vacatures. De vacatures worden in pdf gepubliceerd en gerangschikt op volgorde van plaatsingsdatum (meest recente bovenaan).

Instellingen die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde betalen € 200,- (inclusief BTW) voor het plaatsen van een vacature op deze website. Dit voor de duur van een maand. Wilt u een vacature plaatsen op deze website? Mail dan uw vacaturetekst (in pdf-format) naar jheidstra@verenso.nl.

Vacatures van instellingen op zoek naar:

  1. 30-05-2017 | Dijk en Duin zoekt voor de DOC-teams in Zaanstreek, Waterland en Midden Kennemerland een specialist ouderengeneeskunde. Klik hier om naar de volledige vacaturetekst te gaan.
  2. 30-05-2017 | Woonzorgconcern IJsselheem regio Zwolle heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde met focus op de eerste lijn (32-36 uur per week). Klik hier om naar de volledige vacaturetekst te gaan.
  3. 30-05-2017 | Stichting BrabantZorg te Oss heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde (24-36 uur per week). Klik hier om naar de volledige vacaturetekst te gaan.
  4. 15-05-2017 | ZZG Zorggroep Herstelzorg te Groesbeek te heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde (20-32 uur per week. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.
  5. 08-05-2017 | Zorgverlening Het Baken te Elburg zoekt voor het Behandel- en Adviescentrum per direct een anios/basisarts met belangstelling voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Klik hier voor de volledige vacaturetekst
  6. 08-05-2017 | Laverhof, locatie Barbara te Schijndel heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.
  7. 01-03-2017 | Behandel- en expertisecentrum ParaGo –initiatief van de DrieGasthuizenGroep, Innoforte en Insula Dei Huize Kohlmann- is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende specialist ouderengeneeskunde. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Deel dit artikel