Ouderengeneeskunde

Verenso-BEURS voor onderzoek

Verenso heeft al enkele jaren de traditie om € 10.000,- beschikbaar te stellen voor wetenschappelijk onderzoek; de BEURS. De BEURS heeft als doel de onderbouwing van ons vakgebied, de ouderengeneeskunde, te bevorderen. De BEURS 2017 is vanaf vandaag opengesteld voor subsidieaanvragen.

Onderzoekers kunnen projectvoorstellen voor wetenschappelijk onderzoek indienen bij Verenso om in aanmerking te komen voor een subsidie uit de BEURS. Het projectvoorstel dient te voldoen aan de voorwaarden van Verenso, zoals beschreven in dit document. Het aanvragen van een subsidie uit de BEURS staat open voor specialisten ouderengeneeskunde en specialisten ouderengeneeskunde in opleiding, die lid zijn van Verenso.

Tijdens het najaarscongres op 30 november zullen de genomineerden tijdens de algemene ledenvergadering een korte presentatie van hun onderzoek geven en wordt de winnaar van de BEURS 2017 bekendgemaakt.

Aanvragen voor de BEURS dienen uiterlijk 30 oktober 2017 in het bezit te zijn van Verenso. U kunt uw aanvragen indienen bij Jolanda de Wit.

Klik hier voor de subsidievoorwaarden.

 

 

 

 

Deel dit artikel