Ons tijdschrift

Algemeen

Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde

Het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde staat open voor bijdragen van iedereen die betrokken is bij zorg, onderwijs en onderzoek ten behoeve van de ouderenzorg in de gehele breedte.

Vanaf augustus 2014 verschijnt het tijdschrift niet meer in een papieren versie maar alleen in digitale vorm. Het digitale tijdschrift voldoet hiermee aan de moderne standaarden en kan gebruik  maken van de extra mogelijkheden van beeld en geluid die de digitale wereld te bieden heeft. Net als de overige producten van Verenso wordt het tijdschrift op het openbare gedeelte van de website geplaatst. Het is hiermee toegankelijk voor iedereen die in het tijdschrift geïnteresseerd is.

Wij denken door deze moderniseringsslag de interesse in het tijdschrift te  kunnen vergroten. Heeft u een mooie bijdrage voor het tijdschrift, dan wordt u  door de redactie van harte uitgenodigd om kopij aan te leveren via redactie@verenso.nl


 

Stimuleringsprijs: Dè TvO-pen

De redactie van het tijdschrift ontvangt graag artikelen van aanstormend talent. Om dit te stimuleren heeft zij in 2016 een prijs ingesteld voor een debuterende auteur: Dè TvO-pen. Ook in 2017 maken debuterende auteurs kans op deze prijs. De redactie beoordeelt de gepubliceerde artikelen gedurende het jaar op de volgende criteria:

  • (Eerste) auteur publiceert voor het eerst in het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde
  • De bijdrage is origineel en vernieuwend voor ons vakgebied
  • Het artikel (of het nu wetenschappelijk of opiniërend is)  is goed geschreven

In het eerste nummer van 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt.


TvO-app

Het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (TvO) biedt u de mogelijkheid om de TvO-app te installeren. Hiermee kunt u het tijdschrift, middels een snelkoppeling, op uw tablet en/of telefoon lezen (iPad of Android).

Onderaan het tijdschrift treft u een uitleg aan hoe u dit kunt instellen.

 

Deel dit artikel