8 juni 2022

Algemene ledenvergadering (ALV) 2 juni

Algemene ledenvergadering (ALV) 2 juni

Tijdens het congres op 2 juni werd de ALV goed bezocht door 197 leden. Zij stemden in met de jaarrekening 2021, het jaarverslag van 2021 en de benoeming van Anna de Bruijn tot lid van de raad van toezicht.

Ook werd de stand van zaken activiteitenplan 2022 toegelicht. Het onderwerp duurzaamheid dat de vorige vergadering door een tweetal leden naar voren werd gebracht, heeft inmiddels een vervolg gekregen. De stand van zaken rondom duurzaamheid werd toegelicht en de initiatiefnemers Anne van Geijn en Winfried Vergeer werden bedankt.

Er werd afscheid genomen van raad van toezicht lid Serge Roufs (einde termijn) en Anna de Bruijn werd benoemd tot lid van de raad van toezicht. De leden stemden in met de benoeming van Mieke Draijer en Nienke Nieuwenhuizen tot tijdelijk toezichthouder in het geval van ontstentenis of belet van alle leden van de raad van toezicht (WTBR). De ereleden Amnon Weinberg, Paul van Houten en Nienke Nieuwenhuizen, die de afgelopen twee jaar digitaal zijn benoemd tot erelid, werden nog even live in het zonnetje gezet.

De gehouden ALV-presentatie is te zien op het besloten deel van de website en het verslag van de gehouden ALV kunnen jullie binnenkort op de website teruglezen (beiden alleen voor leden).

 

Naar nieuwsoverzicht