21 mei 2019

Annette Pietersen nieuwe directeur SKILZ

‘Samenwerking in langdurige zorg winst voor cliënt’

Annette-Pietersen-2018-3.jpeg

De recent opgerichte Stichting KwaliteitsImpuls Langdurige Zorg (SKILZ) heeft Annette Pietersen benoemd tot directeur. Pietersen start half juni. De oprichters van SKILZ – Verenso, V&VN en NVAVG – zijn blij met de komst van Annette Pietersen, die het veld goed kent en hart heeft voor de langdurige zorg.

Annette Pietersen heeft het afgelopen jaar bij ZonMw het programma Kwaliteitsgelden voorbereid. “Ik zie er naar uit om mijn kennis en ervaring opnieuw in te zetten voor de langdurige zorg, de sector waar kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven zo dicht bij elkaar liggen. Ik vind het mooi dat SKILZ voortkomt uit een weloverwogen keuze van partijen om samen op te trekken. Dat is in het belang van cliënten en patiënten. Waar mogelijk, zal ik de samenwerking met partijen in de langdurige zorg dan ook verder uitbreiden.”

Voorzitter Nienke Nieuwenhuizen:  ‘We zijn heel blij met Annette Pietersen als directeur. We zijn er van overtuigd dat zij ons kan helpen de ambities waar SKILZ voor staat waar te maken.‘’

Voor meer informatie: Marja van Beek (m.beek@venvn.nl).

 

 

Naar nieuwsoverzicht