23 juni 2020

Supporthelpdesk ouderengeneeskunde blijft heel 2020 beschikbaar

Verenso is verheugd te kunnen melden dat de Supporthelpdesk ouderengeneeskunde het gehele kalenderjaar van 2020 voor u beschikbaar blijft. Door het inschakelen van de helpdesk kunt u er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw vakgroep tijdens de zomerperiode voldoende uitrust en meer veerkracht heeft voor een eventuele tweede coronapiek later dit jaar.

U kunt de helpdesk 24/7 via 085 8086900 inschakelen om tijdelijk de telefonische achterwacht over te laten nemen of voor mentale ondersteuning. De helpdesk staat altijd voor u klaar en u mag altijd gebruik maken van deze service. Deze service is gratis en u hoeft deze niet vooraf in te laten plannen. De helpdesk kan bijvoorbeeld, zowel overdag als ’s nachts, als eerste worden gebeld zodat de dienstdoend arts kan uitrusten of andere werkzaamheden kan doen. De dienstdoend arts wordt pas gebeld als er uitgereden moet worden of als de voorwacht denkt dat toch beter met de eigen achterwacht overlegd kan worden.

Weet u nu al dat u in een bepaalde periode graag gebruik zou willen maken van de helpdesk, bijvoorbeeld vanwege een lagere bezetting door gepland verlof, dan mag u ook nu al dit nummer bellen om een en ander af te spreken of vragen te stellen. U kunt met de helpdesk overleggen over de meest optimale vorm van samenwerking. Zo behoudt u de regie over uw patiënten terwijl u ook zorg draagt voor voldoende rust voor uw vakgroep.

Meer informatie: Lauri Faas of Corinne de Ruiter

Naar nieuwsoverzicht