14 september 2021

Gezocht: specialisten ouderengeneeskunde met expertise in gedrag/mentaal welbevinden voor deelname aan een expertgroep ‘Leren van Data’

Verenso is op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde met expertise op het gebied van gedrag en mentaal welbevinden, die willen deelnemen aan een expertgroep gericht op de vastlegging in het EPD.

Momenteel wordt gedrag en mentaal welbevinden nog weinig gestructureerd vastgelegd in het EPD van specialisten ouderengeneeskunde. In het kader van het programma ‘Leren van Data’ werkt Verenso aan de standaardisatie van patiëntgegevens in het EPD door de specialist oudergeneeskunde. Met als uiteindelijk doel: betere kwaliteit van zorg voor verpleeghuisbewoners.

We zoeken deelnemers die in de periode oktober 2021- september 2022 willen deelnemen aan 5 tot 6 digitale bijeenkomsten. Voor de bijeenkomsten zijn vacatiegelden van 150 Euro per bijeenkomst beschikbaar.  

Heeft u expertise op het gebied van gedrag en mentaal welbevinden, bijvoorbeeld als kaderarts psychogeriatrie of vanuit uw werk met specifieke doelgroepen?  En bent u geïnteresseerd in deelname aan deze expertgroep? Neem dan contact op met jvanuden@verenso.nl 

Meer informatie over het programma ‘Leren van Data’ vindt u hier https://www.verenso.nl/themas-en-projecten/eenheid-van-taal.

Naar nieuwsoverzicht