31 augustus 2021

Graag uw commentaar op handreiking VTGM

Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) vraagt Verenso om commentaar te geven op de concepttekst voor van de landelijke handreiking Voor Toediening Gereed Maken (VTGM).

Hoewel verpleegkundig specialisten, specialistisch verpleegkundigen, algemeen verpleegkundigen en verzorgenden de doelgroep van deze handreiking vormen, bevat zij ook aanbevelingen voor zorgorganisaties over belangrijke randvoorwaarden bij VTGM. Daarmee is het perspectief van de specialist ouderengeneeskunde van belang.

De handreiking, behorend bij een nieuwe (voornamelijk practice based) richtlijn VTGM, is ontwikkeld door een multidisciplinaire werkgroep. Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) is eigenaar van handreiking en richtlijn. 

Wilt u deze handreiking becommentariëren? Meld u zich dan aan via richtlijnen@verenso.nl. Naast de concepthandreiking krijgt u ook een commentarenformulier toegestuurd. Mail uw ingevulde commentaarformulier uiterlijk 29 september 2021 retour. U krijgt twee accreditatiepunten als uw commentaar voor de deadline is aangeleverd. 

Alvast dank voor uw deelname!

Meer informatie: richtlijnen@verenso.nl

Naar nieuwsoverzicht