8 november 2021

Heb jij de enquête m.b.t. je relatie met de RvB binnen jouw zorgorganisatie al ingevuld?

Ben jij als specialist ouderengeneeskunde werkzaam in een verpleeghuisorganisatie? Dan kan ik, aios Vera van Atteveld, jouw hulp voor het vervullen van mijn beleidsstage goed gebruiken.

Hoe belangrijk vind jij de relatie met de raad van bestuur (RvB) binnen jouw zorgorganisatie? De invoering van de Wzd en de COVID-19-pandemie laten zien waarom het belangrijk is dat specialisten ouderengeneeskunde invloed hebben op het beleid binnen zorgorganisaties. Het is echter nog onduidelijk op welke manier dit in verpleeghuisorganisaties georganiseerd is en hoeveel variatie er tussen organisaties bestaat.

Ben jij als specialist ouderengeneeskunde werkzaam in een verpleeghuisorganisatie? Dan kan ik jouw hulp goed gebruiken voor het onderzoek naar de vertegenwoordiging van specialisten ouderengeneeskunde in relatie tot de raad van bestuur.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 8 minuten van je tijd in beslag en je gegevens worden anoniem verwerkt. Invullen kan tot 1 december. Alvast bedankt voor je medewerking!

Meer informatie: Vera van Atteveld

 

Naar nieuwsoverzicht