18 januari 2021

Start bestellen vaccins via SNPG

Zoals vrijdag al gemeld kan vanaf vandaag tot en met woensdag 20 januari bij SNPG worden besteld voor de 1e vaccinatietranche. De vaccins van deze tranche worden geleverd tussen 25 en 29 januari. SNPG heeft een nieuwsbrief met informatie rondgestuurd aan instellingen die bij hun zijn aangemeld. 

Is uw instelling nog niet aangemeld bij SNPG? Kijk hier voor informatie over het aanmelden van instellingen. De bestelling van de tweede tranche vindt plaats van maandag 25 t/m woensdag 27 januari. De vaccins van deze tranche worden geleverd tussen 1 en 5 februari. Houd, gezien de beperkte houdbaarheid van het vaccin, voor de interne logistiek rekening met maximaal drie dagen (exclusief de dag van levering) voor het vaccineren zelf.

LET OP

Een organisatie kan maar aan één tranche meedoen en dus maar eenmaal bestellen. Op termijn komt er nog een ronde voor patiënten die in deze ronde niet gevaccineerd konden worden. Om spillage te voorkomen is het belangrijk dat eerst goed in kaart wordt gebracht welke patiënten in aanmerking komen voor vaccinatie en welke (wettelijk vertegenwoordigers van) patiënten toestemming hebben gegeven voor vaccinatie.

Meer informatie: Else Poot

Naar nieuwsoverzicht