5 maart 2021

Update vaccinatie: veegronde en vaccinmakelaar

De veegronde vindt in principe plaats in week 13 en 17 met mogelijk een uitloop naar begin week 14 en 18. Dit is mede afhankelijk van het aantal vaccins dat wordt besteld. In de bestelapplicatie kan de datum van levering worden aangegeven. Het bestellen van de vaccins voor de veegronde bij SNPG kan in week 12 (week van 22 maart).

Let op: houdt bij de bestelling rekening met het aantal patiënten en medewerkers dat de eerste vaccinatie heeft gehad in de ronde van week 8 of 9 en de tweede vaccinatie moet krijgen in de eerste ronde van de veegronde.

Vaccinmakelaar

Per 1 maart zijn twee vaccinmakelaars gestart bij het RIVM. Zij zijn vanaf nu het aanspreekpunt wanneer er na de vaccinatie van de cliënten flacons overblijven. Geef dichte flacons die overblijven tijdig door aan het RIVM via vaccinmakelaar@rivm.nl. Ook een tekort aan flacons kan hier worden gemeld. Er wordt door het RIVM contact opgenomen voor bemiddeling. Het vervoer van de flacons moet onderling worden geregeld, dit gebeurt niet door het RIVM.

Meer informatie: Else Poot

Naar nieuwsoverzicht