4 januari 2021

Vaccinatie zorgprofessionals verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen

Vaccinatie zorgprofessionals verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen

Vanaf vanochtend 08.00 uur is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor het verkrijgen van een vaccin (Pfizer) als zorgprofessional van een verpleeghuis of kleinschalige woonvorm. Ook specialisten ouderengeneeskunde horen bij deze eerste groep als zij werken in een verpleeghuis of in een kleinschalige woonvorm. Zorgaanbieders sturen hun personeelsleden (en ook de bij hen werkende ZZPers) een uitnodigingsbrief per e-mail (zichtbaar na inloggen). In deze brief staat een telefoonnummer opgenomen om een afspraak te maken voor 1 van de 25 priklocaties.

Het vaccineren is mogelijk vanaf 6 januari in Veghel, 8 januari in Rotterdam en Houten, 11 januari in Amsterdam, Den Haag en Drenthe en op de overige locaties vanaf 15 januari. Mocht u van uw zorgaanbieder (verpleeghuis of kleinschalige woonvorm) geen uitnodiging hebben ontvangen, trek dan bij uw zorgaanbieder aan de bel. Bent u niet werkzaam in een verpleeghuis of kleinschalige woonvorm, dan krijgt u nu nog geen uitnodiging. Beleidsmatige vragen en opmerkingen lezen we graag via info@verenso.nl.

Wij begrijpen inmiddels van een paar artsen dat hun aanbieder hen niet heeft uitgenodigd. Dit staat haaks op de hierover met de minister gemaakte afspraken. Stap op uw bestuurder af en meld dat u bij de eerste groep hoort. Mocht dit niet werken, mail ons via info@verenso.nl

Meer informatie: Else Poot

Naar nieuwsoverzicht