16 maart 2021

Verenso versterkt contact met de regio’s

Het afgelopen jaar is door het bestuur van Verenso gesproken met de regiobesturen. In dat gesprek gaven de regiobesturen aan de band met het bureau van Verenso te willen versterken. Een vast contactpersoon was daarbij de wens. Sommige regio’s hadden die wel, anderen niet. Bovendien was niet altijd duidelijk wat een regio van een contactpersoon kon verwachten. Verenso heeft daarom besloten per heden te gaan werken met zogenaamde accountmanagers. Beleidsmedewerkers hebben de rol van accountmanager van een of meerdere regio’s gekregen. 

Belangrijkste doel van de accountmanager is om te fungeren als eerste aanspreekpunt en sparringpartner vanuit Verenso naar de regio, zodanig dat wensen, behoeften en actuele ontwikkelingen op de voor Verenso relevante beleidsgebieden binnen regio’s en Verenso tijdig op elkaar zijn afgestemd en aansluiten op het te voeren beleid. Het is dus vooral van belang dat er een wisselwerking is tussen de regio’s en het bureau/bestuur van Verenso, waarbij de behoeften van de regio’s het uitgangspunt zijn.

Iedere regio heeft inmiddels een accountmanager. Dit kan dezelfde persoon zijn als voorheen, maar wellicht gaat het om een nieuw gezicht. Welke accountmanager bij welke regio hoort is hier te vinden (wel even doorklikken naar de betreffende regio). Wellicht heeft u als regiobestuur inmiddels al hernieuwd contact gehad c.q. kennisgemaakt met de accountmanager, anders gebeurt dit binnenkort. 

Naar nieuwsoverzicht