6 januari 2021

Webinar ‘Veilig werken met de Wet zorg en dwang’ voor AVG’s nu on-demand beschikbaar

Op 5 november 2020 was de live uitzending van de webinar ‘Veilig werken met de Wet zorg en dwang’ voor AVG’s. Heeft u deze gemist, maar u wil de webinar wel graag bekijken? Dat kan! De uitzending is nu namelijk on-demand beschikbaar. Ook deze on-demand uitzending is geaccrediteerd voor 1 punt bij ABC1. De primaire doelgroep van deze webinar is AVG’s, maar iedereen die geïnteresseerd is kan de webinar bekijken.

Om de webinar te bekijken kunt u een gratis code aanvragen voor de Verenso leeromgeving van BSL door te mailen naar info@verenso.nl. Heeft u al eerder een account voor de leeromgeving aangevraagd voor de Verenso e-learnings? Log dan hier in.

In de leeromgeving vindt u ook de on-demand uitzending van de webinar ‘Vrijwillig door het stappenplan Wet zorg en dwang’ die op 16 juni 2020 werd uitgezonden voor de doelgroep specialisten ouderengeneeskunde. Ook de e-learnings ‘Lage luchtweginfecties bij kwetsbare ouderen’, ‘Bijzonder resistente micro-organismen in het verpleeghuis’ en ‘Urineweginfecties bij kwetsbare ouderen’ zijn te vinden in deze leeromgeving. Binnenkort zal hier ook een e-learning over de Wet zorg en dwang aan worden toegevoegd. Wij informeren u hier t.z.t. over.

 

 

Naar nieuwsoverzicht