3 maart 2022

Conny Helder op Jubileumcongres Verenso

2111_VER-jubileumlogo-DEF.png 

Dit jaar bestaat Verenso 50 jaar! Op woensdag 1 en donderdag 2 juni is er daarom een speciaal tweedaags jubileumcongres. We blikken terug, maar kijken zeker ook vooruit. Sneak peak van het programma: Minister Conny Helder heeft haar medewerking toegezegd aan het programma op de eerste congresdag!

Wat kun je nog meer verwachten tijdens dit congres? Verenso is al 50 jaar richtinggevend. Maar met welke uitdagingen krijgen we de komende decennia te maken? Hoe kunnen wij als specialisten ouderengeneeskunde nu zo goed mogelijk voorsorteren op die toekomst? Laat je inspireren door een feestelijk programma met mooie sprekers, nieuwe inzichten en volop ruimte voor ontmoeting.

Het congres duurt twee dagen. Op 1 juni is er een middagprogramma met de minister. Bovendien zijn er sprekers die terug- en vooruitkijken op 50 jaar Verenso, gevolgd door een borrel. We sluiten deze eerste dag ’s avonds af met een diner en een feest voor leden.

De tweede congresdag geven uiteenlopende sprekers hun visie op ons vakgebied, in aansluiting op de notitie Specialist ouderengeneeskunde 2030. In diverse inhoudelijke pijlers biedt deze dag nieuwe inzichten, innovatie en wetenschappelijke kennis. En natuurlijk is er op beide dagen voldoende tijd om te netwerken.

Het congres wordt gehouden in Bunnik. Binnenkort zal de inschrijving open gaan én hoor je meer over de line-up van sprekers. We houden je op de hoogte, maar blokkeer deze twee dagen nu vast in je agenda!

Naar nieuwsoverzicht