10 november 2022

Heb jij je al aangemeld voor onderzoek vaccinatiebereidheid verpleeghuismedewerkers?

Heb jij je al aangemeld voor onderzoek vaccinatiebereidheid verpleeghuismedewerkers?

Hoe denken verpleeghuismedewerkers over COVID-19 vaccinatie en griepvaccinatie bij zichzelf? Welke factoren hebben hier invloed op? 

Met behulp van het REVISION-onderzoek willen Kelly Paap en Lisa Kolodziej, onderzoekers uit het Amsterdam UMC en Universitair Netwerk Ouderengeneeskunde (UNO) Amsterdam, deze vragen beantwoorden.

Het eerste deel van het onderzoek bestaat uit een korte online vragenlijst (maximaal 10 minuten).  Alle medewerkers binnen het multidisciplinair team langdurige zorg in verpleeghuisorganisaties kunnen deelnemen: verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgenden, etc.

Aan het einde van de vragenlijst is er een optie om vrijblijvend je e-mailadres achter te laten voor deelname aan het tweede deel van het onderzoek, een diepte-interview. Alleen deelnemen aan de vragenlijst kan ook; je hoeft dan geen e-mailadres in te vullen en de antwoorden in de vragenlijst zijn niet tot jou als persoon te herleiden.

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar revision@amsterdamumc.nl of bellen op 06-29676021. Ook kun je de UNO-website bezoeken voor achtergrondinformatie: REVISION: virale luchtweginfecties in verpleeghuizen - UNO Amsterdam.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

 

Naar nieuwsoverzicht