17 februari 2022

Herhaling: vul jij ook de vragenlijst ‘Samen werken aan infectiepreventie’ in?

Eerder vroegen wij je de vragenlijst ‘Samen werken aan infectiepreventie’ in te vullen. Hierbij een herinnering dat de vragenlijst nog tot 24 februari ingevuld kan worden.

Verenso werkt samen met ActiZ, V&VN, VHIG en Vilans in het Project SWIPE (Samen werken aan infectiepreventie) aan een kwaliteitsimpuls rondom infectiepreventie in de verpleeghuiszorg. Om deze te realiseren is het van belang dat het verloop van het programma inspeelt op punten waar de implementatie van infectiepreventie in de praktijk beter kan.

Om deze knelpunten te inventariseren heeft Verenso een vragenlijst opgesteld. In deze vragenlijst vragen wij naar jouw praktijkervaringen rondom de implementatie van infectiepreventie en jouw rol als specialist ouderengeneeskunde. Wij willen graag weten welke dingen er goed gaan in jouw organisatie, maar vooral ook op welke punten volgens jou nog verbetering nodig is. Wil je daarvoor deze vragenlijst invullen? De resultaten geven ons waardevolle input voor de verdere invulling van het Project SWIPE.

De vragenlijst is via deze link te vinden. Invullen van de vragenlijst kost circa 10 minuten. Alvast veel dank!

Naar nieuwsoverzicht