14 juni 2022

Oproep: doe voor 18 juli mee met enquête regionale Parkinsonzorg in kortdurende herstelgerichte zorginstellingen

Aios Kim van Kan en begeleider Danny Hommel vragen specialisten ouderengeneeskunde inzicht te geven hoe kortdurende herstelgerichte zorg voor mensen met Parkinson en parkinsonismen in de regio is georganiseerd. 

Door in kaart te brengen hoe de kortdurende Parkinsonzorg in verschillende regio’s geregeld is, willen Kim van Kan en haar begeleider Danny Hommel inzicht te krijgen in verschillende oplossingen. Zij denken dat de specialisten ouderengeneeskunde die werkzaam zijn in de kortdurende intramurale behandeling (bijv. GRZ en ELV-HC) hier het beste antwoord op kunnen geven. Het doel is om beter zicht te krijgen op het kortdurende herstelgerichte zorg- en behandelaanbod voor mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen onder regie van de specialist ouderengeneeskunde.

Klik hier om de enquête in te vullen. Deadline is 18 juli 2022.

Bij vragen kun je contact opnemen met Danny Hommel, wetenschappelijk onderzoeker van het UKON en tevens specialist ouderengeneeskunde via danny.hommel@radboudumc.nl of met Kim van Kan, arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, 3e jaars: kim.vankan@radboudumc.nl

Naar nieuwsoverzicht