12 april 2022

Denk je mee over de indicatoren van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg?

Verenso en V&VN werken -met subsidie van VWS- aan de doorontwikkeling van de indicatoren basisveiligheid. Dit doen we in overleg met alle veldpartijen; leren en verbeteren in de praktijk staat hierbij centraal.

Graag gaan we met een multidisciplinaire afvaardiging van professionals in gesprek over de indicatoren basisveiligheid en de wijze waarop deze een plek kunnen hebben in het leren en verbeteren op de werkvloer. De input van dit overleg nemen we mee in de doorontwikkeling van de indicatoren met het oog op het komende meetjaar. Tijdens de bijeenkomst besteden we speciaal aandacht aan de indicatoren voor vrijheidsbeperkende maatregelen/Wzd.

Wil je deelnemen aan dit overleg? De bijeenkomst voor professionals vindt plaats op maandag 16 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur in gebouw t Hart, Orteliuslaan 750 in Utrecht. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Voor deelname aan de bijeenkomst zijn vacatiegelden beschikbaar. Je kunt je aanmelden bij Tom Groenewold, tgroenewold@verenso.nl.

Ben je geïnteresseerd in deelname, maar op 16 mei verhinderd? Dan horen we dit ook graag. We nodigen je dan graag uit voor een van de volgende bijeenkomsten.

Naar nieuwsoverzicht