11 december 2018

Nieuwe mogelijkheden GAIA

Het accreditatiesysteem GAIA (Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie)  beschikt over een paar nieuwe mogelijkheden die wij graag kort onder de aandacht willen brengen.

Download uw eigen dossier

Volgens de nieuwe privacywetgeving AVG/GDPR heeft iedere arts het recht om de gegevens in een dossier mee te kunnen nemen. U kunt een complete export maken van de inhoud van uw GAIA-dossier inclusief alle bijlagen. Om een complete export te maken, gaat u naar ‘mijn gegevens’ en klikt daar op de knop ‘Export’.

Online app

GAIA gebruikt het systeem PE-online van de leverancier Xaurum. Er is een app beschikbaar waarmee het voor artsen nog handiger wordt om snel inzage te hebben in hun GAIA-dossier en het aanbod van nascholingen. Ook is het mogelijk om vanuit de app activiteiten toe te voegen aan het dossier. U kunt de app PE-online downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.  Nadat u de PE-online app heeft gedownload, maakt u eenmalig een koppeling met uw GAIA-account. Log nog één keer in op uw account met uw PC (of tablet), ga naar 'mijn gegevens' en scrol naar beneden. Klik op 'Apparaat koppelen'. Op het scherm van uw PC verschijnt een QR-code die u met de PE-online app op uw mobiel kunt scannen.

Meer informatie: Corinne de Ruiter

Naar nieuwsoverzicht