2 maart 2023

Denk jij op 11 april online mee over het vastleggen van diagnoses en symptomen?

Denk jij op 11 april online mee over het vastleggen van diagnoses en symptomen?

Verenso werkt binnen het Programma Leren van Data toe naar een Eenheid van taal voor en door specialisten ouderengeneeskunde. Verenso heeft binnen dit programma een minimale dataset (MDS) ontwikkeld van gegevens die specialisten ouderengeneeskunde vastleggen in het EPD. Deze MDS ontwikkelen we in de komende periode verder door.

Momenteel zijn we bezig met de doorontwikkeling op het thema diagnoses en symptomen. Hiervoor is inmiddels een eerste inventarisatie uitgevoerd om de behoeften en ervaringen met het gestandaardiseerd vastleggen van diagnoses en symptomen in kaart te brengen.

Op 11 april  organiseren we van 16.00-17.30 uur een online brainstormsessie om met elkaar inhoudelijk door te praten over veelvoorkomende diagnosen en symptomen in de ouderengeneeskunde en de wijze waarop dit wordt vastgelegd in het EPD.

Ben je werkzaam in de intramurale verpleeghuiszorg (Wlz) en wil jij meedenken over het gestandaardiseerd vastleggen van diagnoses en symptomen?  Meld je dan vóór 24 maart voor de online brainstormsessie aan bij Femke Coenen via fcoenen@verenso.nl. Voor de bijeenkomst zijn vacatiegelden beschikbaar.

Lees hier meer over Leren van Data.

 

Naar nieuwsoverzicht