6 april 2023

Herinnering: Wat is volgens jou goede kwaliteit van zorg en behandeling door de specialist in de eerste lijn ouderengeneeskunde (GZSP)?

Met de toename van het aantal kwetsbare ouderen dat thuis blijft wonen, is de verwachting dat de vraag naar geneeskundige zorg voor specifieke doelgroepen (GZSP) door de specialist ouderengeneeskunde toeneemt. De specialist ouderengeneeskunde heeft een belangrijke rol in het leveren van goede zorg en behandeling in de thuissituatie. Daarbij is het belangrijk dat duidelijk wordt beschreven wat de patiënt mag verwachten van de specialist ouderengeneeskunde in de eerstelijn.

Ben jij als specialist ouderengeneeskunde (in opleiding) werkzaam in de eerste lijn? Dan ontvangen wij graag jouw input! Verenso zal op korte termijn starten met een beschrijving van kwaliteit van zorg en behandeling door de specialist ouderengeneeskunde in de GZSP. De input van deze enquête dient hiervoor als startpunt. 

Wij vragen je om deze enquête voor 17 april in te vullen. Het invullen hiervan neemt ca. 10 minuten van jouw tijd in beslag. Alvast bedankt voor je medewerking!

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij: Jolande Radstaak

 

Naar nieuwsoverzicht