12 april 2022

Input voor de richtlijn- en wetenschapsagenda gevraagd

In 2018 heeft Verenso de eerste Richtlijnagenda en Wetenschapsagenda gepubliceerd. Beide agenda’s fungeren sindsdien als leidraad voor respectievelijk richtlijnontwikkeling en om de verbinding te leggen tussen wetenschap en praktijk om het handelen van de specialist ouderengeneeskunde in de beroepspraktijk te versterken. Om de kwaliteit van zorg constant te verbeteren is het essentieel dat deze agenda’s met regelmaat worden geüpdatet.

Jouw input uit de praktijk is hierbij onmisbaar! Daarom heb ik, aios Maaike Blaauwgeers, in het kader van mijn beleidsstage bij Verenso, een korte enquête opgesteld. Hierin kun je knelpunten waar volgens jou meer kennis over nodig is en/of waarover handelingsverlegenheid bestaat, invullen en toelichten. De resultaten hiervan worden gebruikt voor input voor de richtlijn- of wetenschapsagenda, afhankelijk van de stand van zaken van het wetenschappelijk onderzoek van het desbetreffende knelpunt.

Ik nodig je van harte uit om tot uiterlijk 13 mei 2022 de enquête in te vullen. Ook als je weinig ervaring met richtlijnontwikkeling of wetenschappelijk onderzoek hebt, ben ik zeer geïnteresseerd in jouw bijdrage. Alvast hartelijk dank voor je tijd.

Bij vragen kun je contact opnemen met mij, via e-mailadres mblaauwgeers@verenso.nl

Klik hier om naar de enquête te gaan.

 

 

Naar nieuwsoverzicht