Over Verenso

Verenso: al 50 jaar richtinggevend

Jubileumcongres 1 en 2 juni 2022 

Logo-jubileumcongres-png.png

Dit jaar bestaat Verenso 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van onze beroepsvereniging die het waard is om gevierd te worden. Dat doen we op woensdag 1 en donderdag 2 juni met een speciaal jubileumcongres. We blikken terug, maar kijken zeker ook vooruit.

Richtinggevend!

Verenso is al 50 jaar richtinggevend. Maar met welke uitdagingen krijgen we de komende decennia te maken? Hoe kunnen wij als specialisten ouderengeneeskunde nu zo goed mogelijk voorsorteren op die toekomst? Laat je inspireren door een feestelijk programma met mooie sprekers, nieuwe inzichten en volop ruimte voor ontmoeting.

Het congres duurt twee dagen en wordt gehouden bij Postillion Bunnik.

Woensdag 1 juni

Op 1 juni is er vanaf 15.30 uur een inspirerend middagprogramma met sprekers en aansluitend een feestelijke borrel. Voor het middagprogramma zijn zowel leden als relaties van harte uitgenodigd. We sluiten deze eerste dag ’s avonds af met een diner en feest speciaal voor alle leden van Verenso.

Deelname voor het middagprogramma en de borrel zijn voor rekening van Verenso. Voor het diner en feest betalen leden € 35. En kom je als Verenso-lid op 1 én 2 juni? Dan krijg je voor 1 juni € 20 korting en betaal je slechts € 15 voor het diner en feest. Aanmelden is noodzakelijk.

Donderdag 2 juni

Op 2 juni geven uiteenlopende sprekers hun visie op ons vakgebied, in aansluiting op de notitie 'Specialist ouderengeneeskunde 2030'. In diverse inhoudelijke pijlers biedt deze dag nieuwe inzichten, innovatie en wetenschappelijke kennis. Ga naar het programma en aanmelden.

En natuurlijk is er op beide dagen voldoende tijd om te netwerken. We verheugen ons erop je op zowel 1 en 2 juni in Bunnik te zien en het gouden jubileum van Verenso samen te vieren!

 

Met vriendelijke groet,

Jacqueline de Groot, voorzitter
Leden Congrescommissie