Vacatures van instellingen

Hier vindt u vacatures van instellingen die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde. Verenso draagt geen verantwoording over de inhoud of redactie van de aangeboden vacatures. De vacatures kunnen in pdf of met een rechtstreekse link naar uw eigen vacaturepagina gepubliceerd en worden gerangschikt op volgorde van plaatsingsdatum (meest recente bovenaan).

Instellingen die op zoek zijn naar een specialist ouderengeneeskunde betalen € 250,00 voor het plaatsen van een vacature op deze website. Dit voor de duur van een maand en inclusief BTW. Wilt u een vacature plaatsen op deze website? Mail dan uw vacaturetekst naar jheidstra@verenso.nl.


Vacatures van instellingen 
  • 14-09-2020 | Coloriet Advies- en Behandelcentrum in gemeente Dronten, Leystad en Zeewolde heeft een vacature voor een eerste geneeskundige/specialist ouderengeneeskunde (24 uur per week). Klik hier voor de volledige vacaturetekst.
  • 08-09-2020 | Saxenburgh in Hardenberg heeft een vacature voor een specialist ouderengeneeskunde (24-36 uur per week). Klik hier voor de volledige vacaturetekst.