14 mei 2024

Herhaald verzoek deelname aan focusgroep RAILZ Implementatieproducten

Herhaald verzoek deelname aan focusgroep RAILZ Implementatieproducten

Vind jij het ook belangrijk dat implementatieproducten ondersteunend zijn bij de implementatie? Laat dan je stem op 18 juni horen in onze focusgroep! Reageer voor 21 mei.

Enige tijd geleden hebben Verenso en de NVAVG een achterbanraadpleging gehouden over implementatieondersteuning in het kader van RAILZ. Via een focusgroep halen we graag jullie input op om deze de resultaten uit de achterbanraadpleging verder uit te diepen.

Uit de vragenlijst kwam naar voren dat de leden van beide verenigingen geïnteresseerd zijn in implementatieondersteuning door middel van (digitale) implementatiemiddelen zoals e-learnings. Dit zal dan ook het onderwerp zijn van de focusgroep.

We zijn op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde die willen deelnemen aan de focusgroep. Deze willen we organiseren op dinsdag 18 juni (15:30-18:00 uur) tijdens een fysieke bijeenkomst op het kantoor van Verenso (Orteliuslaan 750 Utrecht, 3528 BB). Voor deelname aan de focusgroep is vacatiegeld beschikbaar en je reiskosten worden vergoed.

Heb je interesse in deelname en ben je beschikbaar op 18 juni? Neem dan uiterlijk dinsdag 21 mei contact op met Inge Valstar (ivalstar@verenso.nl). Kun je niet meedoen aan de focusgroep, maar zou je wel je input willen geven? Laat het ons dan ook weten!

 

Naar nieuwsoverzicht