19 december 2023

Oproep invullen vragenlijst Kennisagenda Palliatieve zorg

Oproep invullen vragenlijst Kennisagenda Palliatieve zorg

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de Kennisagenda Palliatieve zorg? Namens Stichting Onderzoek Palliatieve Zorg Nederland (PALZON) nodigen we je graag uit om een vragenlijst in te vullen waarbij kennisvragen kunnen worden geprioriteerd.

Om te komen tot een landelijke kennisagenda zijn al verschillende stappen genomen. Er is gestart met een literatuurverkenning en een uitvraag onder (zorg)professionals om kennishiaten op te halen. Vervolgens zijn deze gebundeld en geordend om structuur aan te brengen in de opgehaalde kennisvragen.

Nu is de fase van prioritering aangebroken. Dit gebeurt allereerst via een vragenlijst waarin (zorg)professionals de opgehaalde kennisvragen per domein van het kwaliteitskader kunnen prioriteren. De opgehaalde input zal gebruikt worden tijdens een fysieke prioriteringsbijeenkomst in januari.

Het invullen van de vragenlijst biedt de kans om het eigen specialisme te vertegenwoordigen in het opstellen van een landelijke kennisagenda Palliatieve Zorg en de focus voor onderzoek voor de komende jaren mee te bepalen. Je kunt de vragenlijst invullen t/m 7 januari 2024 via deze link

Meer informatie over: Info over Kennisagenda PZ

 

Naar nieuwsoverzicht