4 april 2024

Welke richtlijnen mis jij? Vul de enquête in voor 20 april !

Welke richtlijnen mis jij? Vul de enquête in voor 20 april !

Op dit moment werken we aan een nieuwe richtlijnagenda. Deze agenda geeft het RAILZ-team houvast voor het herzien en ontwikkelen van richtlijnen. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de actualiteit van onze huidige richtlijnen, maar willen wij ook weten welke behoefte/wens er bij jullie leeft voor eventuele nieuwe richtlijnen.

In deze enquête vragen we jullie eerst naar jullie behoefte/wensen voor nieuwe richtlijnen/handreikingen. Voor welke onderwerpen mis jij een richtlijn tijdens jouw dagelijkse werk? En welke klinische vragen zou je dan graag beantwoord zien in de richtlijn?

Al jullie input verzamelen we en leggen we naast de huidige richtlijnen. In juni komen we bij jullie terug voor een tweede ronde om mee te denken in de prioritering van het ontwikkelen van de richtlijnen. Welke richtlijnen moeten er eerst herzien/ontwikkeld worden? Zo zorgen we ervoor dat de richtlijnagenda goed aansluit bij jullie behoefte in de praktijk.

Om de richtlijnagenda van 2025-2030 goed aan te laten sluiten bij jullie behoefte hebben we jouw input nodig. Vul de enquête in voor 20 april.

Alvast bedankt voor jouw medewerking!

 

Naar nieuwsoverzicht