9 januari 2024

Schriftelijke uitvraag kerntaken van de specialist ouderengeneeskunde: doe je mee?

Schriftelijke uitvraag kerntaken van de specialist ouderengeneeskunde: doe je mee?


In 2022 is Verenso gestart met een project waarin de kerntaken van de specialist ouderengeneeskunde worden gekoppeld aan tijdsinzet en kosten om tot een nieuwe berekening van de formatie te komen. Om tot dat doel te komen starten we nu met de volgende stap in samenwerking met PWC, waarbij we met elkaar de benodigde formatie voor patiëntgroepen gaan vaststellen. 

Doe je mee?

PWC zal via een schriftelijke uitvraag de tijdsregistraties van specialisten ouderengeneeskunde in kaart gaan brengen. We zoeken specialisten ouderengeneeskunde (alleen leden) die hieraan willen meewerken. We vragen hen om samen met hun zorgorganisatie deze gegevens met PWC te delen. Je kunt je opgeven als je werkzaam bent in één van de volgende zorgvormen: GRZ, intramuraal langdurige zorg (zorg met behandeling voor psychogeriatrie en/of somatiek), extramurale behandeling in de eerstelijn (GZSP) en eerstelijnsverblijf hoogcomplex. Deze schriftelijke uitvraag loopt in de eerste maanden van 2024. Meld je nu aan via deze link

Bijeenkomst 18 januari 2024

Mocht je niet willen meedoen met deze schriftelijke uitvraag, maar wel graag meepraten over de benodigde formatie dan nodigen we je uit voor een ledenbijeenkomst op donderdag 18 januari van 16:00 uur tot 19:00 uur bij Verenso. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.

Voor meer informatie over het formatietraject zie onze eerdere nieuwsberichten. Neem bij vragen over dit onderzoek contact op met Jolande Radstaak via jradstaak@verenso.nl.

 

Naar nieuwsoverzicht