Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde - edities 2024

Het online Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (TvO) staat open voor bijdragen van iedereen die betrokken is bij zorg, onderwijs en onderzoek ten behoeve van de ouderenzorg in de gehele breedte.

Je kunt delen of het gehele tijdschrift via de rode PDF-button opslaan. Let wel: dit betreft een onopgemaakte versie. Een andere mogelijkheid is om de printbutton te gebruiken en dan te kiezen voor 'printen als PDF'. Rechtstreeks uitprinten is ook mogelijk, maar dan per artikel.

Ook kun je een reactie op een artikel geven via de reactiemodule onderaan het artikel  (doe dit niet met @persoon, dat wordt gezien als spam) en kun je artikelen delen via de diverse social mediakanalen. Natuurlijk is het tijdschrift ook responsive, hetgeen betekent dat je hem goed kunt lezen op je GSM en tablet.

Wanneer je op de hoogte gesteld wilt worden zodra er een nieuwe uitgave verschijnt, meld je dan aan voor de attenderingsnieuwsbrief via redactie@verenso.nl. Leden van verenso ontvangen hiervan automatisch bericht.

Note: wij plaatsen geen advertenties/advertorials of vacatures in ons tijdschrift.

Juni 2024
April 2024
Februari 2024