App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Even voorstellen...

Nieuw redactielid: Wouter Doorn

Enkele weken geleden werd ik gebeld met de vraag of ik redactielid zou willen worden van het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde. In eerste instantie was ik verbaasd, daarna vereerd, en even later begon ik aan mezelf te twijfelen. Wat zou ik met mijn beperkte ervaring immers aan het tijdschrift kunnen bijdragen? Ik besloot een redactievergadering bij te wonen om dit verder te onderzoeken... En nu mag ik mij via deze weg voorstellen als nieuw redactielid!

De keuze was uiteindelijk snel gemaakt. In de auto, op weg naar huis van die eerste ‘proef’ vergadering, kon ik niet anders dan vaststellen dat het een enerverende en inspirerende bijeenkomst was geweest. Mij werd duidelijk dat niet alleen van mij werd verwacht met een kritische blik naar de te redigeren manuscripten te kijken, maar juist ook mee te denken over het hoe, wat, waarom en voor wie. Met andere woorden, de koers van het tijdschrift zelf!

Sinds maart van dit jaar heb ik mijn opleiding tot specialist ouderengeneeskunde afgerond en met de wens om te ondernemen ben ik als freelance specialist ouderengeneeskunde aan de slag gegaan. Daarnaast werk ik één dag per week als onderwijsontwikkelaar voor Gerion. Naast mijn werk ben ik gelukkig getrouwd en woon in Hilversum, lekker dicht bij de natuur waar ik graag een wandelingetje maak.

Vacature redactieleden

Bent u geïnteresseerd om ook deel uit te maken van de enthousiaste groep redactieleden? Dan zien wij graag uw reactie tegemoet. Ook jonge specialisten ouderengeneeskunde met beperkte beroepservaring, maar met enthousiasme voor het redactiewerk worden nadrukkelijk opgeroepen te solliciteren.

Note: alleen leden van Verenso kunnen toetreden tot de redactie.

Auteur(s)

  • Drs. Wouter B. Doorn, specialist ouderengeneeskunde
Reacties
PDF
Genereer PDF document