App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Even voorstellen... nieuw redactielid Mahtab van de Belt

mahtab-winter-7.jpg

Mahtab van de Belt

Als nieuw redactielid wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben geboren in Kerman, Iran. Ik heb in 1996 het Curriculum Doctum aan de Vrije Universiteit gehaald. Vervolgens heb ik de studie Geneeskunde en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde ook aan de Vrije Universiteit/VUmc gevolgd. Ik ben sinds 2013 werkzaam als specialist ouderengeneeskunde. In 2015 heb ik de kaderopleiding consultatie in de eerstelijn aan de LUMC afgerond. 

Mijn werkgever is de Solis zorggroep in Deventer. Daar houd ik mij bezig met diverse activiteiten onder andere in de eerstelijn, heb een somatische afdeling, ook geriatrische en ambulante revalidatie, ben BOPZ-arts en word Wzd-arts, oftewel ik ben een bezig bijtje.

Toen ik door een collega werd uitgenodigd om een keer de redactievergadering bij te wonen en een artikel voor dit tijdschrift te beoordelen, heb ik dat met beide handen aangegrepen en hoefde vervolgens ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om tot de redactie toe te treden, ik was namelijk al verkocht en ik vind het een zeer fijne uitdaging. 

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man en twee kinderen van onder andere wandelingen op de Lemelerberg, van de natuur van Overijssel en tuinieren.

PDF
Genereer PDF document