20 april 2021

Reminder: E-learning module Wet zorg en dwang voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten beschikbaar

Zoals eerder aangekondigd hebben Verenso en NVAVG samen een e-learning ontwikkeld over de Wet zorg en dwang voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten.

In deze module leert u aan de hand van casussen uit de praktijk van de specialist ouderengeneeskunde of AVG over onvrijwillige zorg, gedwongen opname, het stappenplan en wat er moet worden besproken, vastgelegd en geregeld volgens de Wet zorg en dwang. Bekijk hier de flyer.

De studieduur is ongeveer 2 uur en de module is geaccrediteerd voor 2 punten. Om de module te bekijken kunt u een gratis code aanvragen voor de Verenso leeromgeving van BSL door te mailen naar info@verenso.nl. Heeft u al eerder een account voor de leeromgeving aangevraagd voor de Verenso e-learnings of webinars? Log dan hier in. (alleen toegankelijk voor leden).

In de leeromgeving vindt u ook de on-demand uitzending van de webinars ‘Vrijwillig door het stappenplan Wet zorg en dwang’ (voor SO’s) en ‘Veilig werken met de Wet zorg en dwang’ (voor AVG’s). Ook de e-learnings ‘Lage luchtweginfecties bij kwetsbare ouderen’, ‘Bijzonder resistente micro-organismen in het verpleeghuis’ en ‘Urineweginfecties bij kwetsbare ouderen’ zijn te vinden in deze leeromgeving.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@verenso.nl. 

 

Naar nieuwsoverzicht