31 mei 2022

Oproep: indienen abstract voor het Nationaal Congres Palliatieve Zorg (NCPZ)

Eenieder die betrokken is bij projecten m.b.t. kwaliteitsverbetering of wetenschappelijk onderzoek wordt van harte uitgenodigd een abstract in te sturen voor een mondelinge of posterpresentatie tijdens het Nationaal Congres Palliatieve Zorg. 

Op 13 en 14 oktober 2022 vindt het 9e Nationaal Congres Palliatieve Zorg plaats in het Van der Valk Hotel te Tiel. Thema van het congres is: “De pioniersfase voorbij!?...door educatie naar integratie.” Op de website van Palliactief vind je meer informatie over het congres.

Indien jouw abstract wordt geselecteerd, mag je je poster presenteren tijdens de postersessie. De beste abstracts worden uitgenodigd voor het geven van een mondelinge presentatie tijdens de parallelsessies. De deadline voor het indienen van abstracts is 26 juni.

Namens Verenso maakt specialist ouderengeneeskunde Marjon Oolbekkink deel uit van de programmacommissie. De programmacommissie stelt zich als doel om een programma samen te stellen over de gehele breedte van de palliatieve zorg, multidisciplinair en multidimensioneel, met voor dit congres speciale aandacht voor onderwerpen die de integratie van palliatieve zorg in de reguliere zorg betreffen, en de rol van onderwijs daarbij. 

  • Klik hier voor de richtlijnen indienen abstract
  • Zie ook nieuwsbericht: wie wil een parallelsessie verzorgen op het NCPZ
Naar nieuwsoverzicht