27 februari 2024

Meld je nu aan: 19 maart ledenbijeenkomst over formatie en positionering specialist ouderengeneeskunde

Meld je nu aan: 19 maart ledenbijeenkomst over formatie en positionering specialist ouderengeneeskunde

Dringende oproep tot deelname aan de ledenbijeenkomst over formatie en positionering specialist ouderengeneeskunde. Meld je nu aan: jouw input is nodig voor de toekomst van het vak van de specialist ouderengeneeskunde.

Werken aan de toekomst van de specialist ouderengeneeskunde

De vergrijzende populatie en de groeiende zorgvraag van kwetsbare patiënten stellen ons voor grote uitdagingen. Het wordt steeds crucialer dat er voldoende specialisten ouderengeneeskunde beschikbaar zijn en dat zij in staat zijn om hun werk op een effectieve en kwalitatieve manier uit te voeren. In 2023 is Verenso gestart met een belangrijk project waarin we de kerntaken van de specialist ouderengeneeskunde koppelen aan tijdsinzet en kosten. In deze fase van het formatietraject hebben we PwC gevraagd de benodigde formatie voor verschillende zorgvormen te berekenen. Jouw input en betrokkenheid zijn hierbij essentieel.

Bijeenkomst 19 maart aanstaande

Kun en wil je meedenken? Meld je dan aan voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 19 maart van 16:00 tot 18:30 uur op kantoor bij Verenso. Tijdens deze bijeenkomst gaan we, in samenwerking met PwC, met elkaar dieper in op de formatie en feitelijke ureninzet van de specialist ouderengeneeskunde. Ook als je nog niet eerder bent aangesloten, is het belangrijk en mogelijk om aan te sluiten bij deze bijeenkomst.

Meld je aan

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Jolande Radstaak (jradstaak@verenso.nl). Jouw actieve bijdrage is essentieel om de positie van de specialist ouderengeneeskunde te verbeteren.

Vragen

Heb je vragen over dit onderzoek of het formatietraject in het algemeen? Aarzel niet om contact op te nemen met Yvonne Lensink via ylensink@verenso.nl.

 

Naar nieuwsoverzicht