23 november 2021

Wil je bijdragen aan de knelpuntenanalyse ‘Slikproblemen bij ouderen en mensen met een verstandelijke beperking die langdurige zorg ontvangen’?

De Stichting Kwaliteitsimpuls Langdurige Zorg (SKILZ) is gestart met de ontwikkeling van een kwaliteitsinstrument dat zorgverleners en patiënten/cliënten kan ondersteunen in de zorg en besluitvorming rondom het thema slikproblemen. Inbreng van ouderengeneeskundige expertise is gewenst.

Een belangrijke eerste stap is het inventariseren van actuele knelpunten in de praktijk. Dit kunnen ook knelpunten zijn die te maken hebben met het gebruik van huidige richtlijnen. Met de uitkomsten van de inventarisatie zal de toekomstige werkgroep uitgangsvragen opstellen en prioriteren.

Namens SKILZ vraagt Verenso specialisten ouderengeneeskunde om aan te geven welke knelpunten zij ervaren rondom slikproblemen bij hun doelgroep(en). Om de knelpunten te verzamelen vragen wij je deze vragenlijst voor 13 december 2021 in te vullen. Het invullen zal 10-15 minuten in beslag nemen.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor je bijdrage.

Meer informatie: Pieter le Rütte via richtlijnen@verenso.nl

 

Naar nieuwsoverzicht