22 juni 2021

Wijzigingen permanente veegronde

Wijzigingen permanente veegronde

Er zijn een aantal wijzigingen in de route van de permanente veegronde. De SNPG heeft de besteldata aangepast naar eenmaal per maand op de eerste maandag van de maand. En voor instellingen die cliënten of medewerkers willen aanmelden voor een tweede vaccinatie via de GGD, is de aanmeldprocedure veranderd.

 
 
 
Bestellen bij SNPG

Indien de instelling zelf de bestellingen doet bij SPNG zijn onderstaande data de nieuwe besteldata. Het is nu mogelijk om op de eerste maandag van de maand een nieuwe bestelling te plaatsen. Zie onderstaande tabel.

Datum bestellen Datum levering
5 juli 12 t/m 14 juli
2 augustus 9 t/m 11 augustus
6 september 13 t/m 15 september
4 oktober 11 t/m 13 oktober
enzovoorts enzovoorts

De flacons worden geleverd op één van de drie genoemde leverdata. Het is niet mogelijk de afleverdatum zelf te kiezen. Na bestelling wordt u geïnformeerd op welke dag de flacons worden geleverd.

Mocht u Pfizer bestellen, dan is het goed om te weten dat volgens de uitvoeringsrichtlijnen dit nu maximaal 30 dagen houdbaar is in de koelkast. In het geval van een te bestellen eerste en tweede prik kan deze bestelling nu in één keer worden gedaan.

Aanmelden voor een tweede vaccinatie via de GGD

Waar het eerder een vereiste was het aantal medewerkers, dat een tweede prik nodig had, door te geven aan covid-19vaccinatiebewoners@rivm.nl, is dat nu niet meer nodig. Aanmelden voor een tweede vaccinatie in de permanente veegronde bij de GGD kan iemand vanaf nu zelf doen via dit  aanmeldformulier.

Meer informatie: Else Poot

 

Naar nieuwsoverzicht