App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Even voorstellen... Diane de Zwart

Nieuw redactielid

Diane de Zwart

Zwartde_TvO4-17.jpg

Vanaf augustus 2017 maak ik deel uit van de redactie van het tijdschrift voor Ouderengeneeskunde. Dus laat ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Diane de Zwart – Slats, en ik laat me niet makkelijk in een hokje plaatsen. Enerzijds ben ik specialist ouderengeneeskunde met een passie voor de oudere mens. Maar ik ben ook een wetenschapper, constant nieuwsgierig naar het hoe en waarom. En niet in de laatste plaats ben ik een kritische verbeteraar, en daarom voel ik me als een vis in het water in de ouderenzorg, waar zoveel verandering gaande is.

Als nieuw redactielid van het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde hoop ik een bijdrage te kunnen leveren vanuit al deze aspecten. Mijns inziens moet ons vakblad op overzichtelijke en heldere wijze kwaliteit, inzicht en passie brengen. Op die manier ondersteunt het de moderne specialist ouderengeneeskunde in het dynamische en complexe werkveld.

Per september jl. werk ik bij Zorggroep Florence in Den Haag. Naast dit alles geniet ik ook met volle teugen van een gezin met 4 kinderen en maak ik maar wat graag tijd vrij om met hen of vrienden erop uit te gaan. Het zit hem in de balans, denk ik.

Graag tot ziens, Diane

Reacties
PDF
Genereer PDF document