App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Vacature redactieleden

Het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde (TvO) is al ruim veertig jaar de spreekbuis voor alle specialisten ouderengeneeskunde van Nederland; vroeger op papier, sinds enkele jaren online. In wetenschappelijke artikelen, interviews, achtergrondverhalen en columns geeft een enthousiaste redactie zesmaal per jaar een levendig en lezenswaardig beeld van een vakgebied dat meer dan ooit in de schijnwerpers staat, in de medische wereld en daarbuiten.

Het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde krijgt steeds meer lezers. Het aantal manuscripten dat de redactie ontvangt groeit en mede daarom zijn wij op zoek naar:

nieuwe redactieleden

Op dit moment bestaat ons team uit 5 leden, een eindredacteur en een hoofdredacteur. Vindt u het leuk om mee te denken over de verdere ontwikkeling van het tijdschrift? Heeft u belangstelling voor ontwikkelingen en innovaties in de ouderengeneeskunde en ouderenzorg? Wilt u artikelen refereren en schrijven? Uw netwerk inzetten voor het aantrekken van nieuwe auteurs? Wellicht bent u dan dé kandidaat om als redactielid het huidige team te versterken. 

Uw profiel

  • U bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde of aios ouderengeneeskunde en lid van Verenso.
  • U bent kritisch geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek in de ouderengeneeskunde en aanverwante vakgebieden.
  • U kunt vlot schrijven en beschikt over goede redactionele vaardigheden, of wil deze graag verder ontwikkelen.

Informatie en reactie

Geïnspireerd geraakt? Wilt u de sfeer proeven? Heeft u vragen? Neem dan contact op met de hoofdredacteur Eefje Sizoo, via telefoonnummer 030 227 1910 of per e-mail: redactie@verenso.nl. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, mogelijk gecombineerd met het bijwonen van een redactievergadering. Redactieleden ontvangen voor het bijwonen van vergaderingen reiskostenvergoeding, accreditatiepunten of een vacatievergoeding. 

Reacties
PDF
Genereer PDF document