App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Even voorstellen... nieuw redactielid Noralie Geessink

NGeessink.jpg

Noralie Geessink


Ik ben Noralie Geessink en sinds het begin van dit jaar ben ik toegetreden tot de redactie van het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde.

Na de opleiding Geneeskunde heb ik een promotieonderzoek op de afdeling Klinische Geriatrie, in samenwerking met de afdeling Heelkunde, van het Radboudumc gedaan. Het betrof een onderzoek naar gedeelde besluitvorming bij ouderen met kanker, waarbij chirurgen werden getraind in gesprekstechnieken bij de kwetsbare, oudere patiënt. Na de afronding ben ik aan de slag gegaan als arts op de afdeling Klinische Geriatrie.

Aangezien de ouderengeneeskunde bleef trekken, ben ik uiteindelijk in het verpleeghuis beland en sinds september 2020 ben ik in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. De breedheid van het vak met de uitdagingen van groot tot klein, maken de ouderengeneeskunde voor mij ontzettend interessant.

Nu de nieuwigheid van het werken als dokter en ook de kop van de opleiding er inmiddels wel af is, ging ik op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging. Ik zag de vacature voor redactieleden voor het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde en was direct enthousiast. Leuk om weer meer bezig te zijn met de wetenschap en om ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde op diverse terreinen mee te pikken. Een perfecte aanvulling op de dagelijkse praktijk en het onderwijs van de opleiding. Hopelijk kan ik mede-aios enthousiast maken nieuwsgierig te zijn en (onderzoeks-)ervaringen te delen via het tijdschrift!

PDF
Genereer PDF document