App Icoon

Klaar, naar Verenso tijdschrift

Even voorstellen... Marielle van der Velden

Nieuw redactielid

Marielle van der Velden

fotoTvOMarielle_2.jpg

Als nieuw redactielid wil ik me graag aan jullie voorstellen. Vorig jaar augustus trok de vacature voor redactielid van het Tijdschrift voor ouderengeneeskunde al  mijn aandacht. Er diende echter eerst nog een promotie afgerond te worden dus leek het me niet verstandig om hier al op te reageren. Eind vorig jaar begon het toch te kriebelen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. En ik weet zeker dat ik veel voldoening zal halen uit de werkzaamheden als redactielid. Ik hoop mijn opgedane ervaring tijdens mijn promotieonderzoek hier goed bij te kunnen gebruiken.

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de ouderenzorg, opgeleid tot specialist ouderengeneeskunde in Leiden en momenteel werkzaam bij Cicero Zorggroep in Brunssum. Vanuit Cicero Zorggroep werk ik één dag per week als ‘linking pin’ bij de Academische Werkplaats Ouderengeneeskunde Zuid-Limburg.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man en drie kinderen van het Limburgse heuvelland. Mijn man en ik maken graag lange wandelingen met de hond en genieten van fietstochten op de mountainbike.

Ik ga zeker proberen om collega’s enthousiast te maken om een bijdrage te leveren aan het tijdschrift.

Auteur(s)

  • Marielle van der Velden, specialist ouderengeneeskunde, Cicero Zorggroep te Brunssum
Reacties
PDF
Genereer PDF document