21 februari 2022

Het Verenso Kennisspel Infectiepreventie – schrijf je nu in!

Het Verenso Kennisspel Infectiepreventie – schrijf je nu in!

Denk jij dat jouw kennis op het gebied van infectiepreventie wel een boost kan gebruiken? Of denk je dat dit wel snor zit, maar wil je jezelf eens goed testen? Schrijf je dan nu in voor het Verenso Kennisspel.

Eerder informeerden wij je over de start van Project SWIPE (Samen werken aan infectiepreventie). Het komende jaar ontwikkelt Verenso, als onderdeel van dit project, een aantal producten. Eén hiervan is het Verenso Kennisspel. We nodigen je van harte uit ook mee te doen!

Is jouw kennisniveau op peil?

Als specialist ouderengeneeskunde wordt van je verwacht dat je binnen jouw organisatie een regierol en voorbeeldfunctie inneemt op het gebied van infectiepreventie. Daarvoor is het van belang dat jouw kennisniveau op het gebied van infectiepreventie op peil is en blijft. Om je daarbij te helpen heeft Verenso in samenwerking met Redgrasp een nieuw Kennisspel ontwikkeld.  

In het Verenso Kennisspel ontvang je vier maanden lang twee keer per week de Vraag van Vandaag per mail. Deze multiple-choice vragen gaan over onderwerpen die van belang zijn voor het thema infectiepreventie. Je kunt de vraag met één muisklik beantwoorden en krijgt meteen feedback. Dit alles binnen 20 seconden! Door de vragen te beantwoorden verdien je punten. Je individuele score is alleen voor jezelf zichtbaar en je kunt deze samen met andere statistieken bijhouden in het platform van Redgrasp. In welke regio is de kennis het beste op peil? En scoort de doorgewinterde specialist ouderengeneeskunde beter dan de aios, of juist andersom? Wil je meer weten? Bekijk dan deze factsheet

Inschrijfperiode

Voordat het Verenso Kennisspel echt van start gaat, ontvang je de komende drie weken in de nieuwsbrieven een Vraag van Vandaag om kennis te maken met dit spel. Via deze vragen krijg je direct de mogelijkheid om je in te schrijven voor het daadwerkelijke Kennisspel, dat start op maandag 14 maart. Deelname is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ben je al enthousiast en wil je je nu alvast inschrijven voor het Verenso Kennisspel? Dat kan natuurlijk! Vul je naam, e-mail en regio in op het inschrijfformulier, te bereiken via deze link. En daag je collega’s ook uit om mee te doen!

Voor meer informatie: info@verenso.nl

Vraag van Vandaag
Naar nieuwsoverzicht