8 februari 2022

Siilo appgroep infectiepreventie

Siilo appgroep infectiepreventie

Verenso faciliteert een Siilo appgroep waarin specialisten ouderengeneeskunde vragen aan elkaar kunnen stellen of tips en ervaringen kunnen uitwisselen rondom infectiepreventie. Doel van de appgroep is kennisuitwisseling over infectiepreventie door het land heen op een laagdrempelige manier te bevorderen. Siilo is een app die speciaal ontwikkeld is om op een veilige manier informatie uit te wisselen met andere zorgprofessionals. Wil jij deelnemen aan deze appgroep? Volg dan onderstaande instructies:

  1. Download de Siilo app op je telefoon via de Google Play Store (Android) of de App Store (iPhone) door te zoeken op ‘Siilo’.
  2. Doorloop de aanmeldprocedure. De app geeft aan wat je precies moet doen.
  3. Als je dit hebt afgerond, klik dan op je telefoon op de volgende link om deel te nemen aan de groep: https://app.siilo.com/qr/a953276e
  4. De beheerder moet toestemming geven om lid te worden van de groep. Dit wordt regelmatig gecontroleerd.
  5. Je bent lid van de groep en kan vragen of tips delen met andere specialisten ouderengeneeskunde over infectiepreventie. Maak gebruik van deze kans!

Breng ook je collega’s op de hoogte van het bestaan van deze groep zodat we een grote groep kunnen creëren. Lukt het niet om je aan te sluiten bij de Siilo appgroep? Stuur dan een mailtje naar kwaliteit@verenso.nl zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

 

 

Naar nieuwsoverzicht