3 november 2022

Samen werken aan infectiepreventie: meld je nu aan

Samen werken aan infectiepreventie: meld je nu aan

In het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ werken verpleeghuisorganisaties samen aan betere infectiepreventie. Vijftig organisaties nemen al deel. Ook meedoen? 

Een betere infectiepreventie door een betere samenwerking en verpleeghuisorganisaties daarbij zo goed mogelijk ondersteunen. Dat is het doel van het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’. Vijftig verpleeghuisorganisaties nemen sinds begin 2022 al deel. Ook komend jaar zijn er nog plekken vrij.

Het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ is opgezet door V&VN, Verenso, ActiZ en Vilans, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het project ondersteunt organisaties met onder meer werksessies om een goede, blijvende basis voor hygiënisch werken en infectiepreventie te scheppen en vast te houden.

Lees via deze link een artikel waarin de samenwerkingspartners van het project het belang van een goede samenwerking bij infectiepreventie uitlichten. Ook Verenso-voorzitter Jacqueline de Groot komt in dit artikel aan het woord. Meer informatie over het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ en een aanmeldformulier zijn ook via dit artikel te vinden.

 

 

Naar nieuwsoverzicht