30 augustus 2022

Spot on-week: Samen werken aan infectiepreventie

Spot on-week: Samen werken aan infectiepreventie

ActiZ, V&VN, Vilans, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Verenso organiseren de SPOT ON-week* als onderdeel van het project Samen werken aan infectiepreventie.

Er worden diverse online bijeenkomsten georganiseerd. Bekijk alle activiteiten hieronder en geef je op. Of tip een collega!

Maandag 26 september, 14.00-15.00 uur

Infectiepreventie-café: aanpak corona, nu en in de toekomst 
Ga in gesprek met Charlotte Michels (expert infectiepreventie) over het maken van coronabeleid in de eigen organisatie, voor de lange termijn. Meer informatie en aanmelden.

Maandag 26 september, 15.30-17.00 uur

Workshop voor aandachtsvelders: samen met je team aan de slag met infectiepreventie
Ben jij een hardwerkende aandachtsvelder infectiepreventie die regelmatig denkt: waarom doen ze niet gewoon wat ik zeg? Kom dan naar deze workshop. Meer informatie en aanmelden.


Donderdag 29 september, 9.30-11.00 uur

Workshop voor leidinggevenden en stafmedewerkers: steun je aandachtsvelders infectiepreventie
Aandachtsvelders zijn belangrijk bij hygiëne en infectiepreventie. Hoe kan je ze als organisatie goed ondersteunen? Tijdens deze workshop hoor je daar meer over. Meer informatie en aanmelden.


Vrijdag 30 september, 9.30-11.00 uur

Voorlichtingsbijeenkomst: Samen werken aan infectiepreventie
Nieuwe zorgorganisaties kunnen zich aanmelden voor ondersteuning. Overweeg je deelname en wil je meer weten over het project? Kom dan naar deze bijeenkomst. Meer informatie en aanmelden.
 

*SPOT On-week: Elke laatste week van de maand zet Waardigheid en trots één thema uit de verpleeghuiszorg centraal tijdens een SPOT ON-week: ter inspiratie en om kennis te delen. Een SPOT ON-week bestaat bijvoorbeeld uit webinars, interviews, video’s en de publicatie van praktische tools.

Naar nieuwsoverzicht