13 februari 2024

Verenso Kennisspel vanaf 1 maart weer van start – Schrijf je nu in!

Verenso Kennisspel vanaf 1 maart weer van start – Schrijf je nu in!

Het Verenso Kennisspel gaat weer van start! Na het succes in 2022 dagen wij je (opnieuw) uit om deel te nemen aan het Kennisspel.

“Het Kennisspel heeft mij bewuster gemaakt rondom infectiepreventie” 
deelnemer Verenso Kennisspel 2022

Komt de regio Zuid-Holland-Zuid weer op de eerste plaats of weten de andere regio’s de Vraag van Vandaag het vaakst correct te beantwoorden? Weten de aios meer over de richtlijnen over infectiepreventie of geeft toch de ervaring van de specialist ouderengeneeskunde weer de doorslag? We zullen het allemaal te weten komen wanneer het Kennisspel weer van start gaat op vrijdag 1 maart.

Het Kennisspel is onderdeel van het project 'Samen werken aan Infectiepreventie' (SWIPE) wat een samenwerking is van Verenso, ActiZ, Vilans/WOL, V&VN en VHIG. Als specialist ouderengeneeskunde heb je een voorbeeldfunctie op het gebied van infectiepreventie en is het van belang om jouw kennis op peil te houden. Je krijgt twee keer per week de Vraag van Vandaag van Redgrasp in je e-mail over onderwerpen die van belang zijn voor het thema infectiepreventie. Je kunt deze multiple-choice vraag direct beantwoorden en krijgt meteen feedback. En dat binnen 20 seconden!

Door de vragen te beantwoorden verdien je punten en badges. Tijd om je kennis over de infectiepreventie-richtlijnen weer op te halen en hoge scores te halen! Daarnaast zijn er sinds 2022 nieuwe richtlijnen gepubliceerd omtrent infectiepreventie. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe vragen over deze richtlijnen?

Ben je al enthousiast en wil je je nu alvast inschrijven voor het Verenso Kennisspel? Dat kan natuurlijk! Vul je naam, e-mail en regio in op het inschrijfformulier, te bereiken via deze link. Deelnemers van de vorige editie van het Kennisspel krijgen automatisch de Vraag van Vandaag weer in hun mailbox. Deelname is kosteloos en geheel vrijblijvend. En daag je collega’s ook uit om mee te doen!

Voor meer informatie: Tom Zwaan via tzwaan@verenso.nl

 

Naar nieuwsoverzicht