6 juni 2019

E-learning Urineweginfecties beschikbaar

Verenso heeft een e-learning module laten ontwikkelen bij de Verenso-richtlijn Urineweginfecties (UWI). Doreth Teunissen en Cees Hertogh zijn de auteurs van deze e-learning module. Deze module is specifiek voor specialisten ouderengeneeskunde en biedt ondersteuning bij de implementatie van de richtlijn. De module voor UWI is inmiddels geaccrediteerd en gepubliceerd in de online leeromgeving die hiervoor is ingericht.

Daarnaast zijn in de online leeromgeving ook e-learning modules opgenomen voor de Verenso-richtlijn Lage luchtweginfecties (LLWI) en de WIP-richtlijn Bijzonder Resistente Micro-organisme (BRMO. De e-learning modules worden ontwikkeld door Bohn Stafleu van Loghum (BSL) in opdracht van Verenso en als onderdeel van het programma ‘Aanpak van antibioticaresistentie in verpleeghuizen’.

Om toegang te krijgen tot de e-learning heeft u eenmalig een unieke activatiecode nodig waarmee een account kan worden aangemaakt voor de leeromgeving. Aanmaken van een account is nodig zodat bij het met goed gevolg afleggen van de toets bij de e-learning de accreditatiepunten automatisch worden toegekend. N.B. de activatiecode is dus niet door te geven! Als u (al) een account heeft kunt u de online leeromgeving bereiken via de desbetreffende richtlijn (onder het kopje ‘aanverwante producten’) in de Richtlijnendatabase.

Voor de activatiecode en verdere uitleg over de aanmelding voor de e-learning stuurt u een e-mail naar ABR@verenso.nl onder vermelding van ‘e-learning’. U ontvangt dan een e-mail met een activatiecode en een instructie hoe toegang te krijgen tot de leeromgeving en hoe een account kan worden aangemaakt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ABR@verenso.nl.

Naar nieuwsoverzicht