1 april 2019

Wijs basisartsen op opleiding ouderengeneeskunde

Solliciteren kan nog t/m 30 april!

Wilt u helpen om voldoende artsen te werven voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde? Maak dan de basisartsen in uw (werk)omgeving attent op het specialisme ouderengeneeskunde. Solliciteren naar een opleidingsplaats kan nog tot en met 30 april a.s.

De vraag naar specialisten ouderengeneeskunde groeit. Enerzijds omdat het aantal 80-plussers de komende jaren stijgt van 700.000 nu, naar 1,25 miljoen in 2025. En anderzijds omdat tegen die tijd een groot deel van u met pensioen gaat. Als specialist ouderengeneeskunde (in opleiding) kunt u helpen om meer basisartsen en co-schappers te enthousiasmeren voor de opleiding. Hoe? Door uiteraard enthousiast over uw vak te blijven vertellen. Maar ook door hen te wijzen op de campagne ‘ouderengeneeskunde.NU’. SOON en Verenso startten deze campagne in 2017. Op de bijbehorende campagnewebsite www.ouderengeneeskunde.nu staan blogs en vlogs van enthousiaste ambassadeurs van het vak, van uw collega’s (in opleiding) dus. En er staat informatie op over het vak en de opleiding en hoe geïnteresseerden kunnen kennismaken met het vak.

Kortom, wijs studenten, co-schappers en basisartsen in uw omgeving op ons mooie vak en op de campagnewebsite. Dan zorgen we samen voor voldoende specialisten ouderengeneeskunde, nu en in de toekomst.

 

Naar nieuwsoverzicht