1 december 2020

Inventarisatie behoeften werkmaterialen FTO

Verenso en het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) nodigen u uit voor het invullen van een vragenlijst over uw wensen rondom het farmacotherapieoverleg (FTO).  

Waarom deze vragenlijst?

Het bevorderen en optimaliseren van het medicatiebeleid draagt bij aan de kwaliteit van zorg in uw verpleeghuis. Een FTO van goede kwaliteit kan hierbij een belangrijke rol spelen en bovendien een hulpmiddel zijn bij de implementatie van medicamenteuze adviezen in richtlijnen. Verenso en het IVM willen u hierbij ondersteunen. Wij willen – op voorwaarde van beschikbare financiering - samen werkmaterialen ontwikkelen waarmee u snel en eenvoudig een FTO van goede kwaliteit kunt voorbereiden en uitvoeren. Daarnaast denkt het IVM ook na over een aanbod van andere vormen van ondersteuning van uw FTO. Dit is alleen mogelijk als duidelijk is of en waaraan u daadwerkelijk behoefte heeft. Uw mening is daarom van belang.

Hoe vult u de vragenlijst in?

Klik hier voor de vragenlijst. Werkt de link niet, kopieer dan deze link in uw browser: https://surveys.enalyzer.com?pid=ruun5q7b

Het invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 10 minuten.

Hoe worden uw gegevens verwerkt?

Uw antwoorden verwerken wij volledig anoniem en volgens de geldende privacyregels.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met Marjorie Nelissen-Vrancken (m.nelissen@ivm.nl).

 

Naar nieuwsoverzicht